Twitter’da Engellenenler Listesi – BayiGram

Bu Haberi Hemen Paylaşın

Twitter’da engellenenler listesi tüm cihazlardan kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Farklı sebeplerle engellediğiniz kullanıcıların isimlerine buradan ulaşırsınız.

Twitter Takipçi Satın Al, birçok özelliğiyle ilgiyi daima üzerinde tutmayı başarmaktadır. Gizliliği sağlama için aktive edilen engelleme özelliği de popüler aksiyonlar arasındadır. Değişik kullanıcıların yarattığı güvenlik açığını ortadan kaldırma amacıyla kullanılmaktadır. İstediğiniz kullanıcıyı engellemenizi sağlayan ayarla şüpheli hesaplardan beğeni, mesaj, yorum almanız önlenmektedir. Özelliği dilediğiniz zaman yenide pasifleştirirsiniz.

Twitter Engelleme Ne İşe Yarar?

İş yahut kişisel amaçlı kullanılan Twitter hesaplarında ara sıra diğer kullanıcılarla problemeler yaşanır. Aşırı reklam verme, spam yaratma, fikirlere şiddetle karşı çıkma vb. durumlarla karşılaşılır. Bahsedilen sorunlardan herhangi biriyle karşılaştığınızda engellersiniz.

Özelliği belirli durumlarda kullanmanız gerekiyor. Görüşlerinize karşı diye herkesi engelleyemezsiniz. Hizmetleriniz veya içeriklerinizle alakalı bir iki tane olumsuz yoruma saygılı biçimde cevap vermelisiniz. Yorumlar taciz seviyesine geldiğinde engeli koyabilirsiniz.

Fakat açıklama yapmadan sırf negatif değerlendirme yüzünden engellemeler prestij ve takipçi kaybetmenize sebebiyet verir. Twitter anket oyu satın al ve diğer hizmetlerle büyüttüğünüz sayfanızı koruma için özelliğin doğru zamanda kullanılması gerekmektedir.

Twitter’ da Beni Engelleyenleri Nasıl Görürüm?

Hesabınızı, twitter beğeni satın al gibi paketlerle büyütebilirsiniz. Zamanla hesabınızı kimin engellediğini merak edersiniz. Bu durumu öğrenme için çeşitli metotlar kullanılır. En bilineni engellenen kişilerin takip listesinde gözükmemesidir.

Dolayısıyla söz konusu listede yer almadığınız hesapların sizi engelleme olasılığı yüksektir. Takip ettiğiniz hesaba yaptığınız yorumlardan ulaşabilirsiniz. Videolardan birine yaptığınız yoruma tıkladığınızda hesabı göremiyorsanız engel yemişsinizdir.

Tabii videonun kaldırılmış olması da ihtimaller arasındadır. Ayrıca takip ettiğiniz kullanıcı sizi engellediğinde bildirim almazsınız. Yalnızca engelleyen hesabı ziyaret ettiğinizde paylaşımları göremezsiniz. Ekranında engellendiğinize dair mesaj çıkar.

Engelinizi kaldırma ihtimaliniz vardır. Diğer sosyal ağlardan engelleyen kişiye ulaşarak neden engel yediğinizi öğrenebilirsiniz. Ardından hatalı iseniz samimi şekilde özür dileyerek engelin kalmasını sağlarsınız.

Twitter Kullanıcı Engelleme Adımları Neler?

Tıpkı Free twitter followers benzeri hizmetlerle hesabınızın görünürlüğünü artırırsınız. Ama popülerlik çeşitli sorunlar yaratır. Bu sorunların bazıların kullanıcı engeliyle çözersiniz. Engelleme aşamaları;

  • Telefonunuzdan platformun uygulamasına girmeniz gerekiyor.
  • Arama sekmesinde kullanıcı adını arayarak, engelleyeceğiniz kişiyi bulmalısınız.
  • Belirlediğiniz kullanıcının profiline ulaşıp üç noktaya basmalısınız.
  • Ekranınıza gelen sayfada bulunan engelleye tıklamalısınız.

Bu aşamalardan sonra istediğiniz kullanıcı kısa zamanda engelleniyor. Artık hesabı aramalarda görmezsiniz. Rahatsız olduğunuz hesapları engellemeden önce sessize alabilirsiniz. Böylelikle sürekli gelen bildirimleri duymazsınız.

Twitter’ da Engelleyen Kişinin Tweetleri Görülür Mü?

Engellediğiniz hesaplar size mesaj iletemez veya takipçiniz olamaz. Ancak engellediğiniz hesapların tweetlerini görürsünüz. Ayrıca bu hesaplar, başka bir hesap üzerinden sizin paylaşımlarınızı görebilirler. Güvenlik gerekçesiyle yayınlanan özellikle pek çok kişi tarafından seviliyor.

Koruma altındaki hesabınızı farklı yolları kullanarak popüler hale getirirsiniz. Tiktok hesabı açabilir ve Twitter hesabınızı da paylaşabilirsiniz. Tiktok hesabını popüler yapmak için kullanabileceğiniz yöntemler arasında buy tiktok views yer alır. Hizmetle hesabınız hızla keşfet alanına düşerek takipçi kazanabilirsiniz. Bu yöntem özellikle fenomen hesaplarında sıklıkla kullanılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir